Розділ Суспільство

У Шепетівці запустили пілотний проект «Безпечний будинок»

Автор 24 вересня 2021, 00:12

На Шепетівщині поліцейські залучають мешканців багатоповерхівок до проекту «Безпечний будинок» Це пілотний проект, який успішно реалізується декілька років в обласному центрі, полягає у спільній роботі правоохоронців та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків задля безпеки громадян.

Захищеність місцевих жителів є головною метою поліції, - про це головам ОСББ м. Шепетівки наголосив начальник сектору дільничних офіцерів поліції відділу превенції Шепетівського РУП Сергій Гнатюк.

Він розповів про загальну концепцію безпеки, що розробляється правоохоронцями для мешканців кожного окремого багатоповерхового будинку.

Вона включає декілька етапів: обстеження будівлі та прилеглої території, визначення найбільш вразливих місць, блокування вільного доступу сторонніх осіб, обладнання інженерно-технічними засобами охорони та відеоспостереженням. При цьому враховуються індивідуальні властивості кожної окремої будівлі.

Наразі проект «Безпечний будинок» тільки впроваджується на території Шепетівського району. Сподіватимемось на його успішну реалізацію, адже значно легше витрати зусилля на попередження злочинів у громадських місцях, ніж на їх розкриття.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 24 вересня 2021, 17:08
0
репостів
0
репостів