Розділ Суспільство

У Плесні святково відзначили День села

Автор 20 вересня 2021, 09:37

Подію прикрасили урочистим концертом, церемонією нагородження мешканців села, а також благодійним ярмарком та майстер-класами.

19 вересня у плесенській громаді минуло під знаком свята та позитиву. Подія розпочалася зі святкових виставок-продажів та майстер-класів.

"В урочистій залі не було вільного місця, громада дружно зібралася заради святкування.

Завдяки зусиллям та творчому підходу мешканців села захід відбувся у теплій атмосфері на високому рівні. Подію прикрасив святковий концерт, церемонія нагородження мешканців села, благодійний ярмарок. Настрій у святковій залі створювали виступи солістів Шепетівського міського будинку культури та Шепетівського муніципального естрадно-духового оркестру. Серед дітей особливою популярністю відзначився «Гарбузовий бодіарт», а кращих учасників майстер-класів відзначили грамотами та подарунками." -  зазначили у Шепетівській міській раді.

Нагороди від міського голови Віталія Бузиля отримали мешканці Плесни, які здійснили вагомий внесок у розвиток своєї громади, опікувалися її мешканцями, підтримували сталий розвиток. До заходів у Плесні долучилися також Народний депутат України Олена Копанчук, заступник міського голови Віталій Янушевський, перший заступник голови Шепетівської районної державної адміністрації Олександр Мельник, депутати Шепетівської міської ради Павло Алілуйко, в минулому голова Плесенської сільської ради.

"Вітаю плесенчан з Днем села! Це свято - символ єднання громади, згуртованості її мешканців. Мені надзвичайно приємно було стояти на сцені і бути частиною святкування! Чудова атмосфера справжнього сімейного свята заряджала всіх. Пролунали багато слів вітання, зі сцени звучали прекрасні талановиті номери художньої самодіяльності. Безперечними родзинками святкування стали дитячий духовий оркестр Плесенської школи та команда ХОМА - чудова талановита молодь! Пишаюся, що ми йдемо з вами пліч-о-пліч однією громадою!" - написав міський голова на своїй сторінці Facebook.

Незабаром Шепетівська територіальна громада також відзначатиме День села Пліщин (9 жовтня) та Жилинці (21 листопада).

За матеріалами Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів