Розділ Суспільство

У Шепетівці вітали працівників лісу з професійним святом

Автор 17 вересня 2021, 17:55

З нагоди Дня працівника лісу, два дні поспіль, у лісогосподарствах краю відбуваються урочисті заходи. Вчора вітання приймали у Шепетівському районному спеціалізованому лісокомунальному підприємстві, сьогодні - в ДП «Шепетівський лісгосп».

Вчора від імені голови районної державної адміністрації Анатолія Катеренчука з прийдешнім святом присутніх привітав його заступник Віктор Паламарчук. У своєму виступі Віктор Анатолійович наголосив, що завдяки злагодженим діям та співпраці можна подолати виклики сьогодення і досягнути високих результатів у роботі. Побажав усім міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, оптимізму, творчого натхнення на подальшу плідну працю і віри в краще майбутнє.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника лісу кращих працівників підприємства нагороджено грамотою районної державної адміністрації та цінними подарунками.

Сьогодні відбулись урочистості в ДП «Шепетівський лісгосп», ДП «Шепетівський військовий лісгосп», ДП «Ізяславський лісгосп» та ДП «Славутське лісове господарство». Вітав працівників лісу Шепетівський міський голова Бузиль Віталій, заступник голови Шепетівської районної державної адміністрації Паламарчук Віктор, начальник Шепетівського управління головного управління ДФС у Хмельницькій області Ординська Валентина.

Поважні гості привітали лісівників з професійним святом, відзначивши здобутки лісівників та нагородивши найкращих грамотами та дипломами. Але найщиріші та найтепліші вітання лунали сьогодні від колективів шкільних лісництв, які завітали до своїх шефів.

Це свято об’єднує людей працьовитих та відповідальних, безмежно відданих своїй справі. Тому бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров‘я, безмежного щастя, та благополуччя. Зичимо всім зростання добробуту, впевненої ходи лісовими просторами, трудових звершень та натхнення, непохитної віри і відданості обраній професії, яка, надихає на нові здобутки та досягнення. Зі святом Вас дорогі лісівники!

0
репостів
0
репостів