Розділ Суспільство

Оголошено графік гідравлічних випробувань тепломереж Шепетівки

Автор 09 вересня 2021, 14:09

Шепетівським підприємством теплових мереж разом із головами ОСББ та представниками управлінських компаній міста буде здійснено комісійні обстеження будинків на предмет готовності до опалювального сезону для оформлення актів готовності систем опалення до роботи в опалювальний сезон. Для забезпечення вчасного початку опалювального сезону здійснюється набір води в системи опалення будинків згідно з графіком.

Міський голова обстежив сьогодні найбільшу котельню на вул.Короленка 1А, яка обслуговує 32 житлових будинки, а також котельню на Проспекті Миру 38А.

Віталій Бузиль похвалився виконаними роботами:

Комплекс робіт по ремонтах та модернізації обладнання усіх 16-ти котелень виконано повністю, у міжопалювальний період здійснено ремонт чотирьох дахів. Підприємство має достатній аварійний запас труб, арматури, плит перекриття. Було здійснено ґрунтовну роботу зі зменшення "розбалансу" системи теплопостачання: повністю від'єднано від системи 21 будинок. Це значний крок і вагомий результат! Працюємо далі!

Після заповнення систем водою буде також здійснено гідравлічні випробування мереж згідно нижченаведеного графіка. Просимо містян на момент проведення гідравлічних випробувань перебувати вдома, у разі виникнення аварійних ситуацій телефонувати у ШЕДС-1503 за телефоном +38 096 504 19 19

SHPTM2021 grafik gidravl

0
репостів
0
репостів