Розділ Суспільство

Шепетівчанка бере участь у телевізійному проекті «Пекельна кухня»

Автор 07 вересня 2021, 14:29
Світлана Ващук по центру Світлана Ващук по центру

Вчора на Новому каналі показали перший випуск кулінарного реаліті «Пекельна кухня». Кухарі з усієї країни змагаються за головний приз проєкту – 300 тисяч гривень та роботу у ресторані Алекса Якутова "Публіцист". Серед них і наша землячка.

21-річна Світлана Ващук на «Пекельну кухню» прийшла по знання, щоб стати кращим кухарем, почерпнути нову інформацію у шеф-кухаря, який досяг висот. 

Я професійно займалася важкою атлетикою і кікбоксингом. Тому спершу взагалі вступила на вчителя фізкультури, але не пройшла за балами, тому зрештою пішла на кухаря – у найближчий до нас навчальний заклад. Батьки сказали: «Іди, кухар завжди ситий» – у них все було продумано....

Світлана захоплюється фотографією та малюванням. Кулінарія для дівчини – це велика сім’я, яку я ніколи не зрадить. За нею треба йти вперед і ніколи не здаватися....

Коли я прийшла вчитися, вирішила, що хочу бути хорошим професіоналом, що немає сенсу просто відучитися аби як, щоб потім шукати нову спеціалізацію або виходити заміж. Після третього курсу поїхала до Києва практично без грошей і почала будувати своє життя вже у столиці. Влаштувалася до ресторану помічником кухаря за 500 грн на день – для мого міста в той час це була колосальна сума. І понеслося!...

Щоб перемогти у реаліті-шоу, кулінарам потрібно пройти справжнє пекло. На 20-ку відчайдухів чекає справжня перевірка в екстримальних умовах. Та спочатку їм потрібно вибороти вхідний квиток на реліті-шоу.

Знайти його не так просто, потрібно за 10 хвилин пройти по доріжці вкритій вуглями, далі на них чекає підвісний міст і все це в напівтемряві, над якою висять голови тварин і шматки м'яса. Серед них і заховані омріяні квитки.

Ті хто не в змозі виконати завдання від шефа можуть підписати контракт та одразу потрапити у шоу "Пекельна кухня". 

Оскільки свою фірмову страву шеф-кухар може приготувати із закритими очима, Алекс Якутов зупинив поточну роботу кухні та заборонив обранцям куштувати свої заготовки. Тільки домовившись з конкурентом, шеф-кухар може дати йому скуштувати страву та покластися на його смакові рецептори і чесність.

У першому конкурсі Світлана Ващук повністю зіпсувала страву і не отримала жодного балу для команди. Світлана приготувала теплий салат з баклажаном та імбирно-томатним соусом та соусом песто.

Тим не менш з рахунком 16:15 перемогу отримала жіноча команда, саме вони першими отримали свої кителі.

Останнє редагування 07 вересня 2021, 15:50

Відео

0
репостів
0
репостів