Розділ Суспільство

Шепетівчанам дають ще один шанс відключитись від централізованого теплопостачання

Автор 12 серпня 2021, 15:46

На численні звернення громадян, що надійшли після засідання 10 серпня 2021, було прийнято рішення здійснити додаткове засідання комісії з розгляду заяв від населення щодо відключення споживачів від системи централізованого опалення 17 серпня 2021 року.  Прийом заяв здійснюється до 16 серпня включно і буде припинений після цієї дати.

У зв’язку з тим, що Шепетівське підприємство теплових мереж проводить підготовку теплових мереж до роботи в опалювальний період 2020-2021 років, відповідно до  п.6.3.59. Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 N 71, для перевірки міцності і щільності трубопроводів, запірної і регулювальної арматури після ремонту до початку опалювального періоду  теплова мережа підлягає гідравлічним випробуванням на міцність і щільність відповідно до вимог ДНАОП 0.00-1.11. Пунктом 6.3.87, цих же Правил, передбачається проведення гідравлічних випробувань внутрішньобудинкових мереж балансоутримувачем будинку, яке висвітлюється в Акті готовності теплового господарства до роботи в опалювальний період, та надається до теплопостачальної організації.

Для виконання вказаних правил Шепетівським підприємством теплових мереж з 01 вересня 2021 р. розпочинається набір води в теплові  мережі та будинки. Для забезпечення безаварійного проходження гідравлічних випробувань, збереження цілісності майна мешканців міста,  та для забезпечення повномірної підготовки будинків до роботи в опалювальний сезон, всі роботи по від’єднанню квартир від мереж ЦО слід завершити до 1 вересня поточного року.

Для попередження виникнення непорозумінь при здійсненні відключення від систем централізованого опалення, та зняття з обліку споживачів Шепетівського підприємства теплових мереж, Акти відключення від системи ЦО слід надати до 01 вересня 2021 року.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів