Розділ Суспільство

Дорогу від Шепетівки ремонтуватимуть до Славути

Автор 06 серпня 2021, 19:35

На ділянці автошляху національного значення Н-25 Городище - Рівне - Старокостянтинів км 243+610 – км 247+260, від виїзду з м. Шепетівка до с. Кам'янка, продовжуються роботи з ремонту дорожнього покриття. Це приносить чимало незручностей не лише водіям, але й селянам.

Зокрема мешканці села Кам'янка скаржаться, що виїзд з села ускладнений. З обох боків відрізків дороги, де роблять ремонт, встановлені світлофори, але при виїзді з села на трасу незрозуміло в який саме бік зараз пропускають автомобілі. Також єдина в окрузі автозаправка нині фактично не може виконувати свої обов'язки, тому що підїзди до неї відфрезировані.

Але водії та селяни покірно терплять, тому що давно чекали ремонту цього відрізку дороги. Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області на своїй сторінці відрапортувала, що тендерні закупівлі відбулись і якщо буде належне державне фінансування, то дорогу відремонтують аж до самої Славути.

Щодо нинішнього стану робіт, то днями від км 243+585 до км 247+260 влаштовано дренуючий шар. 3 серпня розпочато фрезерування старого дорожнього покриття по правому проїзду км 243+610 - км-244+320.

Новий конструктив дорожнього одягу тут складатиметься із дренуючого шару із щебеневого матеріалу фракції 20-70 мм, товщиною не менше 30 см, основи з щебенево-піщаної суміші С-5 загальною товщиною 30 см, вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші крупнозернистої, щільної, типу А1, непереривчастої гранулометрії, марки І, товщиною не менше 10 см та верхного шару зі щебенево мастикового асфальтобетону товщиною 5 см.

Також мають відремонтувати водопропускні труби, влаштувати нове асфальтобетонне покриття на з'їздах та примиканнях, облаштувати зупинки громадського транспорту з тротуарами та новими автопавільйонами. Буде нанесено нову дорожню розмітку холодним пластиком та встановимо нові дорожні знаки.

Нагадаємо, що роботи на замовлення Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області  виконує ТОВ "СТЛ+М". Облавтодор просить учасників дорожнього руху звернути увагу на те, що на час проведення ремонтних робіт на ділянках автодороги Н-25, рух автомобілів може бути точково ускладнено. Тож просимо Вас бути уважними, дотримуватись швидкісних обмежень та рухатися відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт!

Останнє редагування 06 серпня 2021, 21:43
0
репостів
0
репостів