Розділ Суспільство

Облавтодор розповів про перебіг ремонту дороги між селом Кам'янка та Шепетівкою

Автор 31 липня 2021, 18:20

Минулого тижня розпочато роботи з поточного середнього ремонту ділянки автошляху національного значення Н-25 Городище - Рівне - Старокостянтинів. Пресслужба САД у Хмельницькій області розповіла про перебіг робіт.

Що роблять зараз?

На відрізку км 243+610 – км 247+260, від виїзду з м. Шепетівка до с. Кам'янка розпочато влаштування вирівнюючого шару дорожнього одягу з крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

Що у планах?

Новий конструктив дорожнього одягу тут складатиметься із дренуючого шару із щебеневого матеріалу фракції 20-70 мм, товщиною не менше 30 см, основи з щебенево-піщаної суміші С-5 загальною товщиною 30 см, вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші крупнозернистої, щільної, типу А1, непереривчастої гранулометрії, марки І, товщиною не менше 10 см та верхного шару зі щебенево мастикового асфальтобетону товщиною 5 см.

Також відремонтуємо водопропускні труби, влаштуємо нове асфальтобетонне покриття на з'їздах та примиканнях, облаштуємо зупинки громадського транспорту з тротуарами та новими автопавільйонами. Нанесемо нову дорожню розмітку холодним пластиком та встановимо нові дорожні знаки.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області роботи виконує ТОВ "СТЛ+М".

Звертаємо увагу учасників дорожнього руху на те, що на час проведення ремонтних робіт на ділянках автодороги Н-25, рух автомобілів може бути точково ускладнено. Тож просимо Вас бути уважними, дотримуватись швидкісних обмежень та рухатися відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт!

Останнє редагування 31 липня 2021, 18:53
0
репостів
0
репостів