Розділ Суспільство

У Шепетівці вперше відбулись командні змагання рибалок

Автор 05 липня 2021, 11:34

Змагання були організовані місцевою ГО "Рибалки Шепетівщини" 3 та 4 липня, де команди рибалок на водоймі цукрового комбінату виборювали першість у майстерності з лову риби.

"Сама ідея зі змаганнями, яку ми запровадили реально об'єднує людей. Як організатор змагань, можу сказати, що це новий рівень для нашого міста і надалі змагання з лову риби можна проводити різного типу та з різних дисциплін. Сімейні, дитячі, командні і так далі.

До змагань (Перший КУБОК - 2021) вдалось долучити спонсорів ТМ World4Carp і ТМ Carp Drive які відправили подарунки і підтримали нас. Зі своєї сторони як організатора та спонсора я намагався зробити все якнайкраще. Вийшло в мене чи ні судити вам." - розповів засновник громадської організації Максим Пипич на сторінці у фейсбуці.

Також Максим Юрійович подякував за активність учасникам:

"Команди які брали участь в цих змаганнях, ви молодці. Так як водойма тільки почала відновлюватися - працювати довелось по максимуму. Але всім вдалося половити рибу і показати гарні результати. Хлопці, які перемогли - ви чудова команда. Часу на підготовку до змагань було мало, але вам вдалося і ви завдяки командній роботі здобули кубок."

Всі учасники отримали подарунки від спонсорів. Команди з 1,2,3 місцем отримали медалі, дипломи, а переможці - кубок. Окрім цього, отримали призові:

  • за 1 місце - 1300 грн
  • за 2 місце - 1000 грн
  • за 3 місце - 800 грн

"Отже, змаганням в нашому місті бути. Всім хто вагається взяти участь в змаганнях, раджу не боятись а просто спробувати. Адже атмосфера під час змагань зовсім інша ніж під час звичайної рибалки." - підсумував Максим Пипич.

Наразі в організації думають над проведенням змагань серед дітей шкільного віку, жінок, а також хочуть врахувати запити громадян, щоб знову зустрітись та позмагатись на водоймі.

0
репостів
0
репостів