Розділ Суспільство

Відбулось громадське обговорення щодо тарифів у міській лазні

Автор 30 червня 2021, 18:04

30 червня 2021 року у сесійній залі Шепетівської міської ради відбулось громадське обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Шепетівської міської ради «Про встановлення тарифів на користування міською лазнею».

Відповідний проєкт  регуляторного акту  передбачає  встановлення для Шепетівського комунального підприємства водопровідно‑каналізаційного господарства тарифів на користування міською лазнею:

  • сауна - 180,50 грн. з однієї особи за дві години;
  • ванни № 1,2,3,4,5 — 125,50 грн. з однієї особи за дві години;
  • загальний зал- 93,50 грн. з однієї особи за дві години.

Також проєкт передбачає встановлення пільгової вартості квитка в загальний зал (чоловічий,жіночий) в розмірі 50% — 46,0 грн.з однієї особи за дві години: для інвалідів війни,учасників бойових дій,членів сімей загиблих учасників АТО,учасників війни,дітей війни,ветеранів праці; для дітей-інвалідів; для дітей віком до 14 років.

У ході дискусії представники громадськості пропонували не збільшувати тарифи, а також висунули свої пропозиції щодо розмірів підвищення плати за користування лазнею. Зауваження учасників зібрання будуть розглянуті та проаналізовані розробниками регуляторного акту.

Нагадуємо, що пропозиції до даного проєкту рішення приймаються до 3 липня 2021 року. Після закінчення термінів надання пропозицій проєкт буде винесено на розгляд виконавчого комітету.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів