Розділ Суспільство

Сьогодні позачергово засідала Шепетівська районна рада

Автор 04 червня 2021, 20:54

Сьогодні, 4 червня 2021 року, відбулося пленарне засідання 7-ої (позачергової) сесії Шепетівської районної ради, яке провів голова ради Олег Кулінський. У роботі сесії прийняли участь голова райдержадміністрації Анатолій Катеренчук, заступники голови районної ради Олексій Глушаков, Ольга Лащ та Ізяславський міський голова Сергій Шлегель.

Перед початком пленарного засідання 7-ї позачергової сесії районної ради відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету та фінансів (голова комісії Роман Муляр).

Участь у роботі комісії взяли голова районної ради Олег Кулінський, заступники голови районної ради Олексій Глушаков, Ольга Лащ, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Мельник та посадові особи виконавчого апарату районної ради.

На засіданні постійної комісії депутати детально розглянули та обговорили наступні питання:

  • про Комплексну Програму спільних дій та заходів підтримки діяльності щодо фінансового забезпечення бюджетних закладів реорганізованих районних рад та районних державних адміністрацій новоутвореного Шепетівського району, заходів, пов'язаних з припиненням юридичних осіб в період реформування та децентралізації на 2021 рік;
  • про внесення змін до Шепетівського районного бюджету на 2021 рік;
  • про Програму забезпечення виконання Шепетівською районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою та інші питання.

На пленарному засіданні позачергової сесії було розглянуто 8 питань. Перший заступник голови райдержадміністрації, депутат районної ради Олександр Мельник, проінформував по наступних питаннях:

  • Меморандум про співпрацю у сфері виплати нарахованої, але невиплаченої заробітної плати, оплати комунальних платежів та інших виплат бюджетних закладів, установ, організацій, розташованих на території ліквідованого Ізяславського району;
  • Меморандум про співпрацю у сфері виплати нарахованої, але невиплаченої заробітної плати, оплати комунальних платежів та інших виплат бюджетних закладів, установ, організацій, розташованих на території ліквідованого Білогірського району;
  • про Програму забезпечення виконання Шепетівською районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою.

Депутати заслухали та детально обговорили Комплексну Програму спільних дій та заходів підтримки діяльності щодо фінансового забезпечення бюджетних закладів реорганізованих районних рад та районних державних адміністрацій новоутвореного Шепетівського району, заходів, пов'язаних із припиненням юридичних осіб в період реформування та децентралізації на 2021 рік, яку представив радник голови ради Олег Янчук.

Начальник управління фінансів, економіки та забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Шепетівської райдержадміністрації Лариса Сорока проінформувала по наступних питаннях: про внесення змін до Шепетівського районного бюджету на 2021 рік; про угоду між Шепетівською районною та Ізяславською міською, Білогірською селищною радами.

По вищезазначених питаннях депутатами були прийняті рішення поіменним голосуванням.

Після прийняття рішень по питаннях порядку денного пленарного засідання сесії районної ради, в сесійній залі був підписаний "Меморандум про співпрацю у сфері виплати нарахованої, але невиплаченої заробітної плати, оплати комунальних платежів та інших виплат бюджетних закладів, установ, організацій, розташованих на території ліквідованого Ізяславського району" між головою Шепетівської районної ради Олегом Кулінським, головою Шепетівської районної державної адміністрації Анатолієм Катеринчуком та Ізяславським міським голової Сергієм Шлегелем.

Останнє редагування 04 червня 2021, 21:13
0
репостів
0
репостів