Розділ Суспільство

У Шепетівці відбулись заходи до Міжнародного дня сім’ї

Автор 14 травня 2021, 18:46

15 травня 2021 року у світі відзначають Міжнародний день сім’ї. Тому сьогодні, 14 травня 2021 року волонтери та працівники Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на вулицях міста провели інформаційно-просвітницьку акцію: «Вінець всіх цінностей – сім’я » з метою привернення уваги громади міста до збереження сімейних цінностей.

Вулицями міста волонтери розповсюджували інформаційно-просвітницькі матеріали: іміджеву рекламу Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та буклети : «10 кроків, щоб стати кращими батьками», «Протидія домашньому насильству», «Вирішення конфліктів між батьками та дітьми».

Сім’я – це в першу чергу традиції. Саме в лоні сім’ї з покоління в покоління передаються життєвий досвід та мудрість, саме в сім’ях прививаються духовні цінності та формується характер людини. Ці високі якості закладаються саме в сім´ї, де дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини. У сім´ї дитина набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги, адже саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Сім’я відіграє надзвичайно важливу роль в розвитку суспільства, адже вона є сплетінням цілої системи зв’язків: економічних, правових, соціальних, етичних.

Учасникам акції дарувалися різнокольорові повітряні кульки!

У Шепетівському навчально-виховний комплексі «Загальноосвітня школа І-Ш ступенів - гімназія» психологічною службою школи було проведено цілий ряд заходів: віртуальні знайомства з цікавими родинами школи, челендж "Родинна твердиня". Діти проектували свої родовідні дерева, створювали рецепти щасливої сім'ї, брали участь у арт- проекті "Щасливі разом".

Також відбулись майстер-класи "Листівка для матусі" та "Берегиня". Такі поробки зроблені з любов’ю і від душі стануть найкращим подарунком для їхніх мам та бабусь. 

Сьогодні також відбувся святковий концерт: «Мистецький букет для рідних мам». Учасники творчих колективів МБК дарували мистецькі вітання для матусь і рідних.

За матеріалами школи-гімназії та Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Останнє редагування 14 травня 2021, 20:25
0
репостів
0
репостів