Розділ Суспільство

У Шепетівці обмежено роботу закладів харчування, закрито розважальні центри та басейн

Автор 19 березня 2021, 17:07

Сьогодні о 15.30 відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про підсумки розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

З метою вживання додаткових протиепідемічних заходів з запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Шепетівської міської територіальної громади, комісія вирішила:

  1. Заборонити на території Шепетівської міської територіальної громади у період з 00:00 годин 20 березня 2021 року до 24:00 годин 4 квітня 2021 року:

1.1. Проведення релігійними організаціями богослужінь, якщо не забезпечено наявності в споруді, приміщенні не менше 10 квадратних метрів на одну особу;

1.2. Здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі та маршрутах загального користування в кількості не більшій місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу і визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

1.3. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень, замовлень на винос;

1.4. Роботу розважальних центрів, дитячо-розважальних центрів всіх форм власності. Максимальна кількість відвідувачів магазинів не повинна перевищувати більше одного покупця на 10 квадратних метрів площі у закладах.

1.5. Приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;

1.6. Приймання відвідувачів закладами культури і проведення культурних масових заходів;

1.7. Приймання відвідувачів басейнів, крім відвідування спортсменами національних збірних команд України та їх тренерами за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

  1. Начальнику управління освіти Шепетівської міської ради, продовжити дистанційне навчання закладам загальної середньої освіти. (з 29.03. по 04.04.2021 року)
  2. Начальнику управління Держпродспоживслужби в Шепетівському районі Хмельницької області, начальнику Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області,посилити контроль за виконанням протиепідемічних обмежувальних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SАRS-СоV-2.
Останнє редагування 19 березня 2021, 17:21

Відео

0
репостів
0
репостів