Розділ Суспільство

Шепетівський штаб з надзвичайних ситуацій запровадив нові обмеження

Автор 16 березня 2021, 16:43

Сьогодні відбулося позачергове засідання штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій на території Шепетівської ТГ. З метою запобігання поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби (COVID-19) спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 рішенням штабу від 16.03.2021 року прийнято наступні рішення:

  • Керівникам комунальних підприємств, вжити заходів щодо обмеження прийому фізичних осіб підприємствами, установами та організаціями, що забезпечують надання адміністративних послуг (Шепетівське підприємство теплових мереж ШМР, Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство, Шепетівське підприємство водопровідно-каналізаційного господарства, Адміністративно комунальній інспекції ШМР, ПП УК «Управдом», «Житлофонд» та ОСББ). Забезпечити надання послуги юридичним особам дистанційно. Прийняти відповідні графіки та режими роботи працівників на період карантину. Визначити перелік послуг та підстави для прийому фізичних осіб з метою надання адміністративних послуг, як невідкладних, довести до населення з використанням офіційних веб-сайтів та інтернет ресурсів (до 17.03.2021 року).
  • Керівникам виконавчих органів Шепетівської міської ради та депутатам: вжити заходів щодо обмеження прийому фізичних осіб структурними підрозділами виконавчого комітету, виконавчими органами міської ради.
  • Повністю припинити роботу Пліщинського старостату, перевести у дистанційний режим. Плесенський старостат працює у штатному режимі.
  • Забезпечивши надання послуг з дотриманням протиепідемічних заходів. Пропуск депутатів до адміністративного приміщення Шепетівської міської ради та комунальних підприємств міста здійснювати за посвідченнями депутата. Рекомендувати депутатам Шепетівської міської територіальної громади обмежити прийом громадян на підприємствах.
  • Рекомендувати головам Грицівської, Судилківської, Ленковецької та Михайлюцькій територіальним громадам які межують з Шепетівською міською територіальною громадою вжити аналогічних додаткових протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Шановні мешканці громади, просимо максимально обмежити пересування між населеними пунктами, а також пересування в громадських місцях без крайньої потреби, максимально обмежити особисті контакти!

Пресслужба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 16 березня 2021, 17:06
0
репостів
0
репостів