Розділ Суспільство

Виконком ухвалив рішення щодо АТБ, автобусів № 8-А та екстреної диспетчерської служби

Автор 19 лютого 2021, 13:10

18 лютого відбулось засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. Члени виконкому розглянули 40 питань порядку денного.

Розглянувши звернення ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» члени виконкому встановили цілодобовий режим роботи магазину на проспекті Миру, 16-В з обмеженням часу продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та пива з 22.00 до 8.00.

У  зв’язку із  закінченням строку договору на перевезення пасажирів  було прийнято рішення оголосити  конкурс  з визначення перевізника на маршруті № 8-А «Залізничний вокзал – М’ясокомбінат» (вул. Залізнична, Героїв Небесної Сотні, Судилківська).

Затвердили склад  конкурсного комітету з визначення перевізників пасажирів на регулярних автобусних маршрутах загального користування та включили до переліку об’єктів комунальної власності приміщення їдальні розташованої в будівлі гуртожитку на вулиці Лермонтова, 2-а.

Створили наглядову раду у сфері розподілу соціального житла виконавчого комітету Шепетівської міської ради, затвердили склад і положення комісії з питань призначення соціальних  виплат та Порядку проведення перерахунків призначених житлових субсидій, склад спостережної комісії.

Про повідомну реєстрацію колективних договорів, змін та доповнень до чинних доповів начальник управління праці та соціального захисту Сергій Білас.

Далі члени виконавчого комітету підтримали проєкти рішень, які були рекомендовані до прийняття комісією з питань захисту прав дитини.

Про стан роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Шепетівської міської ради у 2020 році доповіла керуюча справами виконавчого комітету Наталія Білас.

З метою налагодження результативної співпраці громадян і органів влади виконавчим комітетом було доручено Шепетівському підприємству теплових мереж створити відокремлений підрозділ Шепетівської екстреної диспетчерської служби (ШЕДС-1503).

Метою діяльності служби є в оперативному режимі, цілодобово приймати вхідні дзвінки від мешканців для врегулювання питань, які потребують негайного втручання з боку структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств міста. В першу чергу мова йде про екстрені ситуації — прориви водопровідних та каналізаційних мереж, пошкодження мереж теплопостачання, перебої у постачанні електоренергії, розгерметизація каналізаційних люків тощо.

ШЕДС-1503 працюватиме на базі проєкту «Відкрите місто». На платформі мешканці Шепетівської громади зможуть в режимі реального часу створювати повідомлення про проблему на карті міста та детально її описати. Після модерації управління міським господарством направлятиме повідомлення для розв’язання проблеми відповідальним службам.

Окрім цього були розглянуті питання благоустрою міста, розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, надання дозволу на зарахування в Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, житлові питання, видалення зелених насаджень тощо.

Пресслужба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 30 серпня 2021, 14:35
0
репостів
0
репостів