Розділ Суспільство

Віталій Бузиль особисто перевірив як чистять вулиці Шепетівки від снігу

Автор 10 лютого 2021, 13:10
Віталій Бузиль особисто перевірив як чистять вулиці Шепетівки від снігу Фото з офіційної сторінки Віталія Бузиля

Про це він повідомив на офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук. Очільник міста запевнив, що ситуація на особистому контролі та робить усе можливе, щоб вирішити проблему подолання наслідків негоди.

"Здійснив об'їзд міста. Ситуація складна. Знов випало до 20 см снігу, техніка працює з ночі. Робимо все можливе, щоб охопити віддалені райони. Наразі снігоочисна техніка працює в районі "шанхаю", зараз одна одиниця рухається в район "верховини", розпочато роботу на "пліщинському масиві". На черзі ряд віддалених вулиць, куди направлено техніку партнерів. До слова, ініціював виділення відшкодування вартості пального для наших партнерів-благодійників. На території КНП "Шепетівської багатопрофільної лікарні" техніка пройдеться додатково у вечірній час, коли зменшиться кількість припаркованих авто, доріжки очищають під лопату. Надійшов сигнал, що потрібно попрацювати на Парковій площі зі сторони Героїв Небесної Сотні, біля Центру зайнятості грузнуть автомобілі. Направив туди трактор. Зупинки та хідники самотужки "рятують" двірники." - пояснив Віталій Бузиль.

Очільник міста також звернувся зі словами подяки до небайдужих містян, які наводять лад у приватному секторі, підприємцям, які впорядковують території біля магазинів та торгових точок.

Тим часом, 11, 12 лютого на території області очікується ускладнення погодних умов. Вночі 11 лютого передають сніг з дощем - очікують ожеледь на дорогах. Вночі 12 лютого прогнозують туман, пориви вітру до 18-20 м/с. 

Останнє редагування 10 лютого 2021, 13:21
0
репостів
0
репостів