Розділ Суспільство

Талановиті шепетівчани отримали премії Хмельницької ОДА

Автор 30 грудня 2020, 18:34

Сьогодні, напередодні Нового року, в облдержадміністрації відбулась урочиста церемонія вручення відзнак та премій для активної та прогресивної молоді, кращих спортсменів та тренерів Хмельниччини.

Нагороди за вагомі досягнення у різних сферах суспільного життя, внесок у розбудову фізкультурно-спортивного руху і досягнення у сфері фізичної культури та спорту  кращим представникам молоді, фізичної культури і спорту області вручив голова облдержадміністрації Сергій Гамалій.

Незважаючи на те, що через пандемію коронавірусу 2020 рік був досить складним для життєдіяльності соціальної, культурної та спортивної сфери, наші земляки принесли чимало здобутків та перемог для рідного краю. Цьогоріч понад 2 тисячі спортсменів, що є членами збірних команд області, та їх тренерів взяли участь у 222 змаганнях всеукраїнського рівня (162 з олімпійських та 60 неолімпійських видів спорту), де здобули 451 медалі з олімпійських та 454 медалі неолімпійських видів спорту в особистому та командному заліках. Також представники Хмельниччини здобули дві ліцензії на участь у XXXII Олімпійських іграх, які відбудуться у Токіо: за олімпійські медалі зможуть поборотися Заслужений майстер спорту України з легкої атлетики Марина Бех-Романчук та Заслужений майстер спорту України з важкої атлетики Дмитро Чумак.

Премії Хмельницької обласної державної адміністрації отримали і шепетівчани:

  • Гурт «КУМАСІ» – вокальний гурт Шепетівського міського центру дитячої та юнацької творчості отримав обласну премію за вагомі досягнення у номінації «За творчі досягнення».
  • Вихованець Шепетівської ДЮСШ - Колесник Сергій Володимирович - майстер спорту України з важкої атлетики – у номінації «За спортивні досягнення».

“Всі ви – гордість Хмельниччини! Дехто з вас вже відчув смак великих перемог, хтось робить тільки перші рішучі кроки, але ви вже є прикладом, людьми за якими спостерігають та на яких рівняються інші. Головне – не зупиняйтесь. Йдіть за своєю мрією та не зважайте на перепони, – зазначив голова ОДА, вітаючи присутніх на церемонії, – Зі свого боку хочу заявити, що буду робити все, щоб таких перепон було якомога менше, і ви так само пишались Хмельниччиною, як Хмельниччина пишається вами!”.

0
репостів
0
репостів