Розділ Суспільство

Відбулась робоча нарада на тему інтеграції сільських територій у шепетівську громаду

Автор 09 грудня 2020, 14:14

Метою зустрічі у селі Плесна стало обговорення практичних шляхів взаємодії в межах новоутвореної адміністративної одиниці. У роботі круглого столу взяли участь: заступник міського голови Віталій Віталійович Янушевський, депутат шепетівської міської ради Павло Михайлович Алілуйко, старости Людмила Олександрівна Ємець, Тетяна Вікторівна Квітніцька, діловоди та землевпорядники.

Одними із ключових тем обговорення стало планування бюджету, благоустрій територій сіл, надання послуг населенню, функціонування закладів культури та оптимізація шляхів долучення сільських мешканців до міської інфраструктури.

«Прошу всіх максимально консолідувати зусилля для налагодження співпраці та побудови постійного діалогу. Від якості роботи кожного з нас, на цьому початковому етапі, залежить добробут громади та захист інтересів кожного її мешканця. Тож плануємо конструктивну взаємодію і налагодження сталих робочих процесів,» — зауважив міський голова.

Нагадуємо, до шепетівської громади відтепер входитимуть три сільських населених пункти: село Плесна, село Жилинці та село Пліщин.

Пресслужба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів