Розділ Суспільство

Депутати Шепетівської райради не змогли обрати голову та пішли на перерву

Автор 27 листопада 2020, 17:50

26 листопада 2020 року, у приміщенні адмінбудинку Шепетівської районної ради, у залі для проведення пленарних засідань, головою Шепетівської районної територіальної виборчої комісії Мариніною Л.В. було відкрито першу сесію Шепетівської районної ради VIII скликання. Про це повідомили на сайті органу самоврядування.

Сесія була скликана на підставі постанови Шепетівської районної територіальної виборчої комісії "Про скликання першої сесії Шепетівської районної ради восьмого скликання" від 20.11.2020 № 111.

В ході першого пленарного засідання першої сесії Шепетівської районної ради VIII скликання, головою Шепетівської районної територіальної виборчої комісії було проінформовано про підсумки виборів депутатів Шепетівської районної ради. Процедурними рішеннями районної ради було обрано тимчасову президію у складі 5 депутатів ради, обрано лічильну комісію та прийнято за основу і затверджено проект порядку денного першої сесії районної ради.

З метою підготовки до обговорення питання щодо кандидатур на посаду голови Шепетівської районної ради головуючим членом тимчасової президії було оголошено перерву у пленарному засіданні першої сесії районної ради до 2 грудня 2020 року.

Останнє редагування 27 листопада 2020, 18:39
0
репостів
0
репостів