Розділ Суспільство

На строкову військову службу відправили 35 призовників із Шепетівщини

Автор 27 листопада 2020, 16:29

З метою організації і успішного проведення в Шепетівському районні призову на строкову військову службу у 2020 році було прийнято розпорядження голови районної державної адміністрації від 03.03.2020 №66/2020-р «Про організацію в районі чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2020 році».

Осіння призовна кампанія, яка проходить у жовтні – грудні 2020 року, відбувається із суворим дотриманням заходів епідеміологічної безпеки, які викликані пандемією коронавірусу. Всі призовники нашого міста і району після проходження медичного огляду, перед відправкою на обласний збірний пункт, здають обов’язкові тести імуноферментного аналізу (ІФА-тести) на COVID-19 на базі комунального некомерційного підприємства «Шепетівська центральна районна лікарня», які для призовників проводиться безкоштовно. Відібрані призовною комісією захисники – це хлопці, які не мають право на відстрочку від призову, за своїми фізичними і морально-психологічними якостями можуть служити у лавах Збройних Сил.

Відправки призовників на обласний збірний пункт, які відбувались з 5 жовтня по 25 листопада, дозволили відправити 35 призовників ( з яких – 21 призовник з міста і 14 - з району). На цей час Шепетівський об’єднаний міський військовий комісаріат доведене завдання виконав на 100 відсотків.

Призов на строкову військову службу в цьому році буде тривати і далі, до кінця грудня, а тому підбивати підсумки маємо після його завершення. Шепетівський об’єднаний міський військовий комісаріат з плановими завданнями призову на строкову військову службу щороку справляється успішно.

Шепетівська РДА

0
репостів
0
репостів