Розділ Суспільство

У Шепетівці була проведена акція «Насильству немає виправдання!»

Автор 25 листопада 2020, 17:34

25 листопада 2020 року волонтерами та працівниками Шепетівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, враховуючи карантинні обмеження, була проведена інформаційно – просвітницька акція: « Насильству немає виправдання !». Мета акції — привернення уваги громади до проблем домашнього насильства.

Проінформованість населення дає змогу протидіяти насильству в сім’ї, отримати правові знання, які врегульовані Законом України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»


Реклама: Несподівано настає час зимових свят, і ми в останній момент вирішуємо купити подарунки дітям, співробітникам і партнерам. При цьому потрібно точно вкластися в бюджет і встигнути доставити подарунки адресатам. https://ngod.com.ua/ пропонуємо нашим клієнтам найбільш безпрограшний варіант з незапам'ятних часів - подарунок з цукерок і інших ласощів. Чудові подарунки дітям на День Святого Миколая, подарунки на Новий рік, подарунки на Різдво, католицьке і православне.


У рамках акції в засобах масової інформації було висвітлено:

  • Відеоролики на сторінці Facebook Шепетівського міського ЦСССДМ — « Насильству немає виправдання»;
  • Стаття в газеті — «25 листопада — Міжнародний день боротьби з гендерним насильством»;
  • Публікація на сторінці Facebook щодо проблеми домашнього насильства;

2 e1606312118403

Волонтерами та працівниками Шепетівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді в установах та організаціях (Шепетівський медичний коледж,  Шепетівського професійний ліцей, Шепетівський коледж Подільського державного аграрно-технічного університету, Шепетівський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Центрально – Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Шепетівський відділ поліції, Шепетівський центр первинної медико – санітарної допомоги, жіноча консультація Шепетівської ЦРЛ, педіатричне віділення Шепетівської ЦРЛ) міста було розповсюджено  інформаційно – соціальну  рекламу: «Я проти насильства! А ти ?», «STOP насильство», «STOP домашньому насильству», «Булінг», «Жорстоке поводження з дітьми є глобальною проблемою з серйозними довічними наслідками!»

4 7

Якщо ви потерпаєте від домашнього насильства і вам потрібна допомога  телефонуйте за номером ( 098) 04 – 79 -133, ( 038 40) 4 – 16 – 23,  e-mail: shmcsssdm@ukr.net ( вул. Островського 4, каб.1,2,3).

0
репостів
0
репостів