Розділ Суспільство

Укрзалізниця відкриває продаж квитків у Шепетівці

Автор 08 листопада 2020, 17:37

Як ми повідомляли раніше, на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для Шепетівки зняли обмеження на регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним, залізничним транспортом, міським електротранспортом у міському сполученні. Сьогодні Укрзалізниця оголосила про відкриття продажу квитків на станції "Шепетівка".

Укрзалізниця позитивно оцінює рішення Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій* з 00:01 9 листопада відновити рух з більшості закритих станцій. Подорожі у поїздах є більш безпечними для громадян, адже компанія суворо дотримується протиепідемічних заходів.

Згідно з рішенням, з 00:01 9 листопада буде відкрито продаж квитків із залізничних станцій: Берегове, Волосянка-Закарпатська, Великий Березний, Кострино, Перечин, Ставне, Ужгород, Пологи, Сарата, Кулевча, Шепетівка.

На інших станціях, які теж припиняли продаж квитків, зокрема у Славуті, поки що до врегулювання ситуації поїзди прослідують через станцію без посадки пасажирів. Висадка пасажирів проводиться за встановленим порядком.

0
репостів
0
репостів