Розділ Суспільство

Хмельницька ОДА перенаправила звернення щодо послаблення карантину в Шепетівці

Автор 05 листопада 2020, 13:45

Хмельницька облдержадміністрація розгляне звернення Шепетівської міської комісії ТЕБ і НС щодо послаблення окремих карантинних обмежень, але жодних рішень з цього приводу не ухвалюватиме. Про це під час брифінгу заявив перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш.

Нагадаємо, Шепетівська міська комісія ТЕБ і НС вирішилазвернутись до голови Хмельницької обласної державної комісії, обласної комісії з питань ТЕБ та НС про надання дозволу для здійснення регулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в межах кількості місць для сидіння у місті Шепетівка у зв’язку з гострою необхідністю доставки працівників до місця роботи та школярів до навчальних закладів.

Роман Примуш сказав, що обмеження з перевезень у містах Славута і Шепетівка вводилися державною комісією ТЕБ і НС, і область не вповноважена ухвалювати інші рішення.

«Звичайно, ми розглянемо звернення Шепетівки і спрямуємо його до державної комісії, як сигнал. Оскільки регіональна комісія не вповноважена приймати такі рішення. Засідання державної комісії заплановане на п’ятницю, 6 листопада», – наголосив посадовець.

Таким чином, звернення міської влади Шепетівки перенаправлять для прийняття рішення до компетентної комісії Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

0
репостів
0
репостів