Розділ Суспільство

Світлана Павлишина – кандидат, якому довіряють шепетівчани

Автор 21 жовтня 2020, 17:19
Світлана Павлишина – кандидат, якому довіряють шепетівчани на правах реклами

Якщо балотуватись у мери – то не з порожніми обіцянками, а з конкретними справами. І не для пафосу, а заради покращення життя людей. Світлана Павлишина ще задовго до передвиборчих перегонів опікувалась шепетівчанами та допомагала у вирішенні багатьох проблем громади. Вона продовжує це робити і сьогодні, відчуваючи підтримку та довіру людей.

Особливу подяку та потужну підтримку Світлані Павлишиній висловлюють медики Шепетівки:

Майя Василівна Предко, медик-пенсіонер, 45 років.

Майя Василівна Предко
"В першу чергу, хочу відзначити талант Світлани Андріївни до керівництва. За період нашої співпраці я мала безліч нагод переконатися, що вона відгукується на усі звернення і прохання, намагається допомогти, навіть коли це дуже важко. Завдяки її активній діяльності в якості координатора штабу з протидії COVID -19 центральні районні лікарні області, зокрема, Шепетівська ЦРЛ, отримали американські апарати ШВЛ Oricare V8600. Надана благодійна матеріально-ресурсна допомога 72 медичним закладам. На її рахунку безліч допомог за що ми дуже вдячні"

Пишаються партнерством із кандидаткою і викладачі, які підтримують Світлану Павлишину у прагненні забезпечити якісну освіту у місцевих навчальних закладах.

(На фото Павлишина С.А. та Собчук Н.М.)

«Ми цінуємо те, що Світлана Павлишина дбає про діток, їх добробут. Особливо приємно, що до 1 вересня в складний період пандемії вона забезпечила першокласників шкільними рюкзаками із необхідним приладдям. Також посприяла проведенню в навчальних закладах ремонтних робіт, встановленню вікон до початку опалювального сезону та ін. Світлана Павлишина лобіювала проведення реформи в галузі освіти – НУШ: новий освітній простір з сучасними методиками викладання, інформаційними технологіями та креативним простором. За це все вчителі, школярі та батьки щиро вдячні. Тому ми завжди раді нашій співпраці і невимовно вдячні за реалізацію прохань і позитивні відгуки на усі пропозиції, з якими ми звертаємось».

Прогресивного кандидата Світлану Павлишину підтримує і молодь.

На думку студентів Шепетівки, саме такий очільник наразі потрібен місту, аби зробити його перспективним та інноваційним. Вони впевнені: Світлані Павлишиній під силу змінити Шепетівку, відродити її душу та силу.

Грицівське вище професійне училище № 38 вже декілька років поспіль співпрацює з агрохолдингом метою впровадження інноваційних технологій у сільському господарстві, тому висловлює щиру вдячність народному депутату України Герезі Олександру Володимировичу, керівнику служби соціальної політики Хмельницького регіону Епіцентр Агро Світлані Павлишиній та представникам організації За конкретні справи за постійну підтримку у підготовці конкурентноспроможних кваліфікованих робітників сільського господарства. 

traktor

А ось, що пише у листі до редакції місцевої газети пайовик Надія Степанівна Мазанюк:

«Хочу подякувати гарним людям Епіцентр Агро, які нас — простих жителів Шепетівщини, і хворих і здорових, і старих і немічних, обслуговують належним чином. Людей, які є пайовиками цієї великої організації! З квітня 2020 року, коли власниками агрохолдингу стала родина Олександра та Галини Герег все змінилося. Виплати за оренду земельних ділянок зросли, ще й додалися кошти за оранку. Дуже приємним сюрпризом на Пасху стало вітання не в поштовій скринці, а пакунки із тістечками, хлібом Господнім. Також, що досить важливо, ми орендодавці, можемо отримати плату за паї не тільки в грошовому виразі, а й продукцією, завдяки чому вдається й зекономити. От і думаю я, в своєму літньому віці, — добре, що є партія “За конкретні справи”, лідерами якої є Олександра та Галина Гереги, а на Шепетівщині - Павлишина Світлана, які цінують пайовика, жителя і трудівника села та під хату везуть йому подарунки. Дбають про благоустрій Шепетівки та сіл, селищ. Впорядковують місцевість, асфальтують дороги, роблять огорожі на цвинтарях та ін. Щиро дякую команді Політичної партії “За конкретні справи” та Світлані Андріївні, яка безпосередньо веде діалог із містянами, селянами, долучається до наших проблем і піклується про їх вирішення. Таким чином, я намагаюсь донести думку вам, співгромадяни та пояснити, що може прийшов час задуматися всім, якщо партія та пані Світлана роблять так багато для нас добрих і реальних справ, то варто їх обрати нашими представниками у владі. Давайте спільними зусиллями зробимо вибір на корить мера — Павлишину С.А. та команди За конкретні справи і повіримо, що над нашими селами та містом знову заграє промінчиками сонце та ми будемо одні із перших. Думаймо й голосуймо»

payo

До слова, представляємо інфографіку, як зросла довіра орендодавця з квітня 2020 року по території діяльності Північного кластеру Епіцентр Агро після прийняття на посаду керівником служби соціальної політики Хмельницького регіону Павлишиної Світлани і укладення соціальних угод про партнерство із очільниками ОТГ, сіл, селищ, яке вона ініціювала.

інфографіка

Пенсіонери м. Шепетівка також підтримують Світлану Павлишину. Так до редакції місцевої газети звернувся Леонід Іванович Біленький, 80-річний житель Шепетівки:

“На мою думку, програма та стратегія розвитку міста кандидатки в мери Павлишиної С.А. заслуговує уваги. Адже в її гаслі чітко прослідковується рішучість працювати на результат і зробити Шепетівку сучасним, комфортним, перспективним містом. Налагодити співпрацю із прилеглими селами, селищами та сформувати повноцінну і прогресивну ОТГ.”

Свою підтримку Світлані Павлишиній висловлюють і жителі с. Новичі.

«Жителі с. Новичі висловлюють щиру подяку Павлишиній Світлані Андріївні - керівнику соціальної політики Хмельницького регіону за надану підтримку по благоустрою села, зокрема побудові нової огорожі на місцевому кладовищі. "Благодійна справи завжди повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює в собі любов та турботу", - Валентина Огородник, жителька села Новичі (Судилківська ОТГ). 

 novuchi

 

Світлані Павлишиній довіряють, підтримують, висловлюють подяку за важливі зміни, конкретні справи, за її бажання допомагати простим людям та змінювати Шепетівщину.

А ще, кандидатці присвятили ось такий вірш. Автор Зінаїда Руснак (на фото):rus

СИЛЬНА ЖІНКА

Свiтла, тендiтна, грiшна й земна 
Добра та нiжна, як Янгол пречистий.
Буває весела, буває сумна...
Силу її бояться нечистi...
Свiтить, мов зiрка, п'янить без вина.
У свiтi стандартiв - самородок зернистий.
В рiднiй Вiтчизнi не дивина - Жiнка долає дорогу тернисту...
Вiд Єви - слабка, вiд Марiї - безсмертна,
Рiд зберiгає орлиця-жона...
Волю свою не приносить у жертву.
Друг i партнер в чоловiка вона.
Бранка життя, заручниця часу...
Не вiдає втоми у плинностi лiт.
Легкою ходою вiд дому у маси...
На жiнцi сучаснiй тримається свiт!
Працює, готує, спiває i любить.
Найбiльше смiється, коли зрада пече...
Крилом витре сльози, дiток приголубить.
I знову у летi, тiльки з сильним плечем...

5 жовтня, 2020 рiк.

Останнє редагування 21 жовтня 2020, 18:37
0
репостів
0
репостів