Розділ Суспільство

Дмитро Камінський: Нам є для кого і заради кого працювати

Автор 05 жовтня 2020, 07:50
Дмитро Камінський: Нам є для кого і заради кого працювати на правах реклами

«Нам є для кого і заради кого працювати», - зазначив Дмитро Камінський, начальник відділу освіти,  культури, молоді, спорту та туризму Війтовецької селищної ради під час форуму прихильників  партії «ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА у Війтівцях.

Він не зі слів знає проблеми громади, вболіває за неї та гідно відстоює її інтереси.

Впродовж уже восьми років намагається розв’язувати проблеми громади Віолета Лабазюк, голова Благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч», координатора Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» на Хмельниччині. Вона переконана, що надалі у співпраці з командою «ЗА МАЙБУТНЄ» буде під силу впровадити у життя ще багато ініціатив, які активно поступають від громади. Школи, дитячі садочки, християнські громади, лікарні, спортивні майданчики - це далеко не увесь перелік об’єктів і сфер, якими активно опікуються благодійники.

У свою чергу, Анатолій Коломієць, головний лікар «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Волочиської міської ради, переконаний, що коли суспільство нарешті усвідомить цінність здоров’я, то почне шукати ефективні способи його зміцнення. І цей час настав. Ми бачимо, як світ зіткнувся з пандемією, тому держава повинна докладати максимум зусиль,щоб вберегти здоров’я кожного громадянина.

Його підтримує колега Володимир Гедзюк, заступник головного лікаря  Волочиської ЦРЛ. За його словами, лікарня має сучасне обладнання, йде в ногу з часом, бо точний діагноз – це правильне лікування. Проте, є ще багато проблем у медицині, які потребують розв’язання.

«Розвинута система охорони здоров’я та професійні медичні колективи – запорука здоров’я кожної людини», - впевнений головний лікар Волочиської центральної лікарні Віктор Чубар.

Освітяни теж взяли участь у роботі форуму, бо в освіті є багато прогалин, які потрібно вчасно усувати. Такої думки дотримується Світлана Єгорова, заступник директора Купільської опорної загальноосвітньої школи, вчителька географії, учні якої є постійними учасниками та переможцями конкурсів Малої Академії наук.

Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА об’єднала професіоналів усіх галузей та небайдужих за долю рідного краю. 

Серед них Микола Микуляк, який приєднався до команди, бо побачив, що завдання, які є у програмі, реально виконати. Працює начальником Волочиського райуправління Держспоживслужби. Переконаний, що у команді кожен має добре знати свій напрямок роботи і нести за нього відповідальність.

Лідери партії «ЗА МАЙБУТНЄ» теж взяли участь у заході: представили кандидатів до рад усіх рівні та відповіли на питання громади.

Останнє редагування 04 жовтня 2020, 22:53
0
репостів
0
репостів