Розділ Суспільство

У Шепетівському районі створено ще одну прийомну сім'ю

Автор 01 жовтня 2020, 11:06

Прийомні батьки виявили бажання взяти на виховання та спільне проживання троє діток, які перебувають в державному закладі.

30 вересня Україна відзначала день усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, насамперед, це свято, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною, тому не дарма, що саме в цей день троє діток, позбавлених батьківського піклування знайшли свою родину на Шепетівщині.

Так, у цей день, на засіданні комісії з питань захисту прав дитини адміністрації прийнято рішення про створення в Шепетівському районі, ще однієї прийомної сім’ї в на базі родини Василя та Марини Перепелиць. Подружжя, розуміють вікові особливості дітей, мають уміння визначати їх потреби особливого віку, адже в родині виховується п’ятеро власних дітей.

Голова адміністрації Юрій Басюк привітав з нагоди Дня усиновлення усіх присутніх. Зазначив, що усиновителі, прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники заслуговують найщиріші слова подяки, адже дали кожній дитині, яка зростає у їхній сім’ї, найважливіше - щастя мати родину, тата і маму.

Хай повниться дитячим сміхом Ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними Ваші дітки! - привітали прийомні сім'ї у Шепетівській РДА.

За матеріалами Шепетівської РДА

Останнє редагування 01 жовтня 2020, 11:20
0
репостів
0
репостів