Розділ Суспільство

Якісні медичні послуги мають бути доступні кожному, - Лілія Брухнова

Автор 29 вересня 2020, 12:43
Якісні медичні послуги мають бути доступні кожному, - Лілія Брухнова Матеріал на правах реклами

«Кожна людина повинна мати доступ до якісних медичних послуг. Система обов’язкового медичного страхування має якнайшвидше запрацювати на державному рівні», - зазначила кандидатка в депутати Хмельницької облради від партії «ЗА МАЙБУТНЄ», директорка обласної дитячої лікарні Лілія Брухнова під час Форуму прихильників партії у Хмельницькому, в мікрорайоні Озерна. Під час заходу хмельничанам були представлені кандидати від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» до місцевих рад всіх рівнів (обласної, районної та міської).

Виступаючи на Форумі, кандидатка в депутати Хмельницької райради,  медичний директор КНП ЦПМД Хмельницького району Наталія Кондратюк зазначила, що потужна команда професіоналів партії «ЗА МАЙБУТНЄ» знатна змінити життя хмельничан на краще. Її думку поділяє колега Іван Гуцул, кандидат в депутати Хмельницької облради, заступник директора Хмельницької обласної лікарні. На його думку, галузь охорони здоров’я завжди має бути пріоритетною для органів влади.

В списках партії «ЗА МАЙБУТНЄ» потужно представлені найкращі освітяни області. Серед них - кандидатка в депутати Хмельницької райради, директорка Вищого професійного училища №25 Олена Загіка. Все своє професійне життя вона працює з дітьми та молоддю, тому твердо переконана, що не варто сперечатися та з’ясовувати, хто сильніший, коли вирішується майбутнє наших дітей. Треба об’єднуватися заради майбутнього і працювати на благо рідного краю.

Виступали на форумі й діючі депутати. Зокрема, депутат Хмельницької районної ради VII скликання, кандидат в депутати Хмельницької міськради від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Іван Ізбінський вважає:

«Щоб змінити ситуацію в країні на краще, за справу повинні братися справжні професіонали, і починати треба з місцевого рівня».

Його колега по райраді Андрій Спиридонов, який балотується в облраду, зазначав, що, тільки створивши тут, на Хмельниччині, нормальні умови для життя людей, можна запобігти масовому виїзду наших земляків за кордон на заробітки.

Досвідчений підприємець, кандидат в депутати Хмельницької райради від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Леонід Черевичник висловив готовність ділитися власним досвідом та знаннями задля розбудови громади. Він наголосив на необхідності активно шукати нові джерела наповнення місцевих бюджетів та забезпечувати прозорість витрачання публічних коштів. Про потребу дбати про духовний світ людини розповіла кандидатка в депутати Хмельницької облради, солістка ансамблю «Козаки Поділля» Майя Онищук. На її переконання, духовний світ людини є частиною її патріотизму.

Перед учасниками Форуму виступив народний депутат України, лідер Хмельницької обласної організації партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Сергій Лабазюк. Він також відповів на численні запитання місцевих мешканців.

0
репостів
0
репостів