Розділ Суспільство

Настав час розвивати і підіймати країну- Сергій Лабазюк

Автор 22 вересня 2020, 17:54
Настав час розвивати і підіймати країну- Сергій Лабазюк Матеріал на правах реклами

«ЗА МАЙБУТНЄ» продовжує презентувати команди на Хмельниччині та закликає усіх однодумців до об’єднання. Лідери обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина презентували команду до обласної, районної рад та об’єднаних територіальних громад. Інформаційні форуми відбулися сьогодні у Сатанові, Городку та Ярмолинцях.

Сергій Лабазюк - лідер обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина, народний депутат України переконаний, що настав час змін і далі зволікати неможливо. За його словами, після розпаду Радянського Союзу Україна займала друге місце у Європі за своїм потенціалом, але досі не вдалося його реалізувати.

«Нарешті настав час розвивати і підіймати країну», - додав Сергій Лабазюк.

За його словами, зараз у процесі напрацювання бюджету на 2021 рік, ми знову стикаємося з тим, що збільшуються видатки на Офіс президента, на антикорупційні органи, але не закладається достатньо коштів на соціальні програми, на субвенції підтримки щодо освіти, медицини чи кошти на підтримку профтехосвіти.

«Вважаю, що неприпустимо врізати соціальні виплати, але, водночас, держава не повинна перекладати свою відповідальність на плечі бізнесу і говорити популістські речі про підвищення мінімальної заробітної плати за рахунок бізнесу. Наповнення бюджету за рахунок посилення фіскального тиску на бізнес призведе до згортання ділової активності, що боляче вдарить по економіці», - переконаний Сергій Лабазюк.

Співголова депутатської групи "Партія "ЗА МАЙБУТНЄ", народний депутат України Віктор Бондар впевнений, що команда «ЗА МАЙБУТНЄ» об’єднала найпотужніших людей, які готові знизу догори будувати країну.

«Сьогодні ми об’єдналися у команду, яка є найпотужнішою на Хмельниччині. До нас долучилися авторитетні люди. Кожен з них за роки діяльності реалізував десятки проектів, за що заслужити понад 70% підтримки місцевих жителів», - зазначив Віктор Бондар.

Депутат обласної ради, співголова партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина Сергій Іващук зазначив, що для того, щоб робити ще більше, необхідний інструмент підтримки обласної, районної рад та об’єднаних громад, тому аграрії разом «ЗА МАЙБУТНЄ».

«Ми не маємо лише сумлінно платити податки, а й брати на себе відповідальність за правильний розподіл коштів», - додав він.

:

Останнє редагування 23 вересня 2020, 15:31
0
репостів
0
репостів