Розділ Суспільство

У свято Різдва Пресвятої Богородиці представники "За конкретні справи" завітали до храмів Шепетівщини

Автор 21 вересня 2020, 17:56
У свято Різдва Пресвятої Богородиці представники "За конкретні справи" завітали до храмів Шепетівщини Матеріал на правах реклами

Щороку християни східного обряду 21 вересня святкують одне із найважливіших свят церковного року - Різдво Пресвятої Богородиці, яке в народі називали другою Пречистою, або “осениною”. В одну з найважливіших подій християн, представники Епіцентр Агро та  "За конкретні справи"  завітали до одноіменних молитовень на Шепетівщині.

"Сердечно рада вітати всіх православних християн зі святом Різдва Пресвятої Богородиці! Сьогодні ми розділили щирість молитви та світло помислів, долучившись до святкових Богослужінь." - зазначила Світлана Павлишина керівник соціальної політики Хмельницького регіону Епіцентр Агро.

Поздоровили Городищенський чоловічий монастир Різдва Богородиці, Церкву Храму Різдва Пресвятої Богородиці Шепетівської Єпархії смт. Гриців та с. Орлинці, та Храм Свято Різдва Пресвятої Богородиці в м. Шепетівка та вручили, з нагоди свята, цінні подарунки, які знадобляться в побутті та відправленні служб у молитовнях.

Настоятелі, по закінченню молебнів, за традицією привітали вірян із святковим днем, надали духовні настанови, пригадали історію та символізм вшанування Різдва Діви Марії.

Останнє редагування 21 вересня 2020, 17:56
0
репостів
0
репостів