Розділ Суспільство

Партія "За майбутнє" представила свою команду в Чорноострівській ОТГ

Автор 15 вересня 2020, 20:33
Партія "За майбутнє" представила свою команду в Чорноострівській ОТГ Матеріал на правах реклами

У Чорноострівській ОТГ відбувся форум політичної сили "За майбутнє", яка представила команду, що йде на вибори в органи місцевого самоврядування, аби відстоювати інтереси своєї громади.  

Лідер обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина Сергій Лабазюк  наголосив, що їхня політична сила формує команду з людей, які користуються авторитетом серед земляків, мають вагомий досвід роботи у своїй сфері, бачать шляхи розв’язання проблем у їхніх громадах.   

«Торік, під час президентських виборів, у суспільства був величезний запит на нові обличчя та нові, нічим не заплямовані, біографії, - каже Сергій Лабазюк. – Проте цим новим обличчям не вистачало професіоналізму. Одного бажання змінювати недостатньо. Керувати на будь-якому рівні, від парламенту до ОТГ, – то неабияка праця, відповідальність і досвід. Партія "ЗА МАЙБУТНЄ" об'єднала саме таких людей».    

 У цій команді немало аграріїв, які добре знають проблеми сільського господарства, бачать перспективи розвитку галузі, що є головною для аграрної Хмельниччини. Сергій Іващук, співголова партії "ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА, депутат обласної ради, зазначив:

«Не політика, не шоу, а економіка має бути основою при прийнятті важливих рішень. Бо в результаті це позначається на добробуті,  заробітній платі, зростанні можливостей кожної людини».

Ідеї, програму партії «ЗА МАЙБУТНЄ» підтримує  голова Чорноострівської ОТГ Михайло Дзісь. Він переконаний, що це та політична сила, яка здатна вивести з кризи кожну громаду та державу загалом. 

"У цій команді бачимо людей, які своєю працею, відповідальністю, своїм ставленням до інших,  довели, що є лідерами, яким варто довіряти", - наголосив Михайло Дзісь.

{KomentoLock}
Останнє редагування 16 вересня 2020, 12:52
0
репостів
0
репостів