Розділ Суспільство

Партія "ЗА МАЙБУТНЄ" ХМЕЛЬНИЧЧИНА підписала Меморандум про співпрацю з іншими політичними силами

Автор 04 вересня 2020, 17:56
Партія "ЗА МАЙБУТНЄ" ХМЕЛЬНИЧЧИНА підписала Меморандум про співпрацю з іншими політичними силами Матеріал на правах реклами

Керівники трьох обласних партійних осередків, які об’єдналися  в партію «ЗА МАЙБУТНЄ», підписали Меморандум про співпрацю з іншими політичними силами. Крім партій "Поруч", "Відродження" та обласної організації Аграрної партії України, що тепер в єдиній команді «ЗА МАЙБУТНЄ», до Меморандуму також приєдналися регіональна організація партії "Українське об'єднання патріотів – Укроп", партії "Громадянська позиція" та "Рідне місто".

"Нам байдуже, з якої політичної сили люди. Нам важливо, хто вони, що корисного зробили в житті, які в них плани і бажання. Якщо це бажання стати депутатом для статусу чи для виконання власних забаганок, їм не місце серед нас. Якщо ж ці люди справжні патріоти  своєї території, свого краю, нам треба бути разом", – наголосив лідер обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Сергій Лабазюк.

У Меморандумі зазначено, що ці політсили спільно працюватимуть задля розвитку рідного регіону. Попри незначні політичні розбіжності, вони об'єдналися на засадах економічного патріотизму і здорового прагматизму. В основі спільної концепції – економічний розвиток рідного краю: відновлення промисловості, зміцнення сільського господарства, підвищення добробуту жителів регіону.

"Я вважаю, що сильні люди повинні об'єднуватися. Головне, щоб вони прагнули зробити  життя наших громад кращим. Ми зобов’язані вирішувати і соціальні питання, і фінансові. Тож чим більше сильних людей об'єднаються, тим більше ми зможемо зробити для області", - каже співголова обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Сергій Іващук.

Підписуючи Меморандум, представники політичних сил домовилися всіляко сприяти розквіту народовладдя і залученню широких верств населення до управління громадою і до впливу на загальнодержавні процеси.

0
репостів
0
репостів