Розділ Суспільство

Лише професіонали зможуть відстоювати інтереси людей

Автор 02 вересня 2020, 17:34
Лише професіонали зможуть відстоювати інтереси людей Матеріал на правах реклами

Саме професіоналами, успішними фахівцями у різних сферах, які зсередини знають проблеми у своїх галузях та шляхи їх розв’язання, поповнюється команда партії «ЗА МАЙБУТНЄ» на Хмельниччині.

«Давно вже мріяв, що в Україні народиться сила, яка буде йти від народу і буде вирішувати питання саме для народу, - ділиться Іван Гуцул, заслужений лікар України. – Тому, що тільки така політична сила має майбутнє. І  тільки така політична сила зможе зробити справжнє, омріяне українцями завтра,  завтра кожної людини, кожної родини і загалом нашої славної держави Україна».

Лідери молодої політичної сили давно славляться у нашій області своїми добрими справами,  підтримкою громад, медичної й освітньої сфери, розвитком  спорту.

«Я дуже добре знаю і поважаю людей, які об’єдналися в цю партію на Хмельниччині, - розповідає тренер з веслування Волочиської ДЮСШ Руслан Шевцов. – Знаю, як вони підтримують, освіту, культуру, спорт в області. Тому – я за них».

Для команди «ЗА МАЙБУТНЄ» важлива якість – вона мусить бути високопробною. Саме тому списки партії поповнюються людьми, які відповідають трьом основним критеріям – професіоналізм, управлінський досвід і довіра людей. З умілими руками і мудрими головами громади стануть більш ефективними, а успішна громада – успішна Україна!

0
репостів
0
репостів