Розділ Суспільство

У Орлинцях відбувся захід присвячений пам’яті воїна-інтернаціоналіста

Автор 27 серпня 2020, 16:10

До Дня пам’яті воїна-інтернаціоналіста Сергія Зайчука працівники Орлинецького сільського клубу, спільно з органами місцевого самоврядування, воїнами – інтернаціоналістами Шепетівської спілки ветеранів Афганістану, організували та провели захід « Наша пам’ять жива, свободу нашу не спинити».

З вітальним словом та промовою перед громадою виступили начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Грицівської селищної ради Варава Іванна Йосипівна та голова Шепетівської спілки ветеранів Афганістану Валерій Миколайович Окорський.

Учасники урочистого зібрання вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятної стели та на могили Сергія Зайчука і Віктора Василишиного.

Після вшанування всі учасники зібралися біля сільського клубу, де було підведено підсумки попередніх спортивних змагань із шахів, більярду, настільного тенісу, футболу та волейболу. Всіх переможців та призерів спортивних змагань представники спілки ветеранів Афганістану нагородили грамотами, медалями та солодощами компанії «Рудь» (від головного спонсора заходу Ігоря Волоткевича). 

Також були вручені листи-подяки представникам Грицівської селищної ради та ведучій і головному організатору цього заходу Мельник Олені Фотіївні, завідувачці клубом в с. Орлинці, за активну співпрацю та організацію свята.

До Дня Незалежності сільська молодь знову спільно з воїнами-інтернаціоналістами організували велопробіг по маршруту Орлинці – Устянівка – Рожична – Орлинці.

За матеріалами Грицівської ОТГ

0
репостів
0
репостів