Розділ Суспільство

Дві жительки грицівської громади отримали відзнаки «Почесний ветеран»

Автор 20 серпня 2020, 21:13

18 серпня жителі Грицівської ОТГ, Хоморецька Алла Петрівна, лікар акушер-гінеколог на пенсії, та Коханівська Василина Авакумівна, вчитель-методист на пенсії, отримали відзнаки «Почесний ветеран» за внесок у розвиток науки, освіти та медицини України (наказ №9 від 08.05.2020 року голови Ради Організації ветеранів України).

50 років присвятила Хоморецька Алла Петрівна своїй праці, допомагаючи жінкам підтримувати здоров’я і мамам привести на світ своїх малюків. З цих 55-ти років 44 роки вона була завідуючою акушерсько-гінекологічним відділенням Грицівської районної лікарні.

55 років Коханівська Василина Авакумівна допомагала і допомагає дітям вивчити іноземну мову, тим самим розкриваючи їхній потенціал і відкриваючи їм нові можливості. Вона виховала кілька поколінь учнів Грицівської та Ленківської середніх шкіл, а також Грицівського ВПУ №38, де вона працювала.

Праця обох цих шляхетних жінок це своєрідна путівка в життя для багатьох. Безперечно, кожна людина і її робота є важливою. Та ніхто не заперечить особливості праці лікаря і вчителя.

Відзнака «Почесний ветеран» – це символ пам’яті і вдячності Аллі Петрівна і Василині Авакумівні за високий професіоналізм і відданність своїй роботі, що підтвердять їхні численні пацієнти та учні. Від імені всієї громади ми бажаємо Вам міцного здоров’я, бадьорості духа, довголіття, невичерпної енергії та мирного неба!

За матеріалами Грицівської селищної ради

0
репостів
0
репостів