Розділ Суспільство

Для ромів Шепетівки провели інформаційний семінар

Автор 10 липня 2020, 16:00

9 липня заступник начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Юлія Школьнік спільно із начальником Шепетівського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України Оленою Кость провели інформаційний семінар для осіб, які є представниками ромської національності, адже інтеграція в українське суспільство ромської національної меншини на сьогодні є соціально значущим питанням.

Під час семінару, Юлія Школьнік розповідала про права та обов'язки громадян, довела до відома присутніх інформацію щодо доступу до безоплатної правової допомоги, види правової допомоги та порядок її отримання.

Олена Кость розповідала про порядок реєстрації народження дитини, а також про наслідки та відповідальність, які можуть виникнути у разі відсутності документів про державну реєстрації актів цивільного стану.

Слід зазначити, що даний формат заходів для цієї категорії населення дасть можливість ромам знати, володіти та користуватись правами, які належать кожному з нас.
По завершенню зустрічі присутнім роздано відповідні інформаційні матеріали.

Шепетівський місцевий центр з надання БВПД

0
репостів
0
репостів