Розділ Суспільство

Відбулася чергова 74 сесія Шепетівської міської ради

Автор 11 червня 2020, 17:03

Cьогодні відбулася чергова 74 сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк. На порядок денний винесено 56 питань.

Першими питаннями, яке розглянули депутати, було звернення Шепетівської міської ради до Верховної ради України щодо сприяння у прийнятті проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стягнення аліментів на утримання дитини».

Далі депутати затвердили список присяжних Шепетівського міськрайонного суду.

Програму соціально-економічного розвитку міста Шепетівка на 2020 рік представив начальник управління економіки, підприємництва та підтримки інвестицій Олександр Гринь.

Михайло Полодюк розповів присутнім про здійснення регуляторної політики апаратом Шепетівської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчими органами міської ради у 2019 році.

У ході засідання депутати взяли до відома інформацію про хід виконання міської програми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків до 2020 року, затвердили порядок і склад комісії з розгляду звернень щодо відключення споживачів від системи центрального опалення.

Про стан виконання міського бюджету за січень–березень 2020 року та про внесення змін до бюджету міста на 2020 рік доповів начальник фінансового управління Василь Дрищ.

Наприкінці засідання було розглянуто земельні питання.

Усі винесені на розгляд сесії  проекти рішень, попередньо були обговорені та розглянуті профільними депутатськими комісіями. Усі пропозиції та зауваження винесені на розгляд депутатів міської ради під час засідання сесії.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів