Розділ Суспільство

У Славуті депутати знову починають кампанію за збереження свого району

Автор 10 червня 2020, 01:14

Депутати Славутської міської ради скликають Віче та будуть звертатись до Хмельницької обласної ради з вимогою включити в порядок денний чергового пленарного засідання питання щодо збереження Славутського району, бо нехочуть до Шепетівського. Про це повідомили на офіційному сайті міста Славути.

Депутати Славутської міської ради вкрай стурбовані ситуацією щодо пропозицій Хмельницької ОДА стосовно утворення у Хмельницькій області п’яти районів, серед яких Славутський район відсутній.

За результатами засідання Погоджувальної Ради Славутської міської ради під головуванням міського голови Василя Сидора, що відбулося 9 червня 2020 року, була висловлена одностайна думка щодо необхідності привернення уваги до проблеми усіх відповідних державних інституцій та проведення широкої інформаційної кампанії серед громад міст Славути, Нетішина, Ізяслава, Славутського, Ізяславського районів в підтримку збереження Славутського району з адміністративним центром у м.Славуті.

Відтак, прийнято рішення:

  1. Провести віче «Почуйте думку громад!», час, дата та місце проведення якого буде повідомлено додатково;
  2. Звернутися до депутатів Хмельницької обласної ради з вимогою включити в порядок денний чергового пленарного засідання Хмельницької обласної ради та підтримати питання щодо збереження Славутського району;
  3. Взяти участь в засіданнях постійних депутатських комісії Хмельницької обласної ради та черговому пленарному засіданні сесії, запланованому на 25 червня 2020 року, задля інформування депутатського корпусу Хмельницької обласної ради про позицію територіальних громад півночі Хмельниччини, а також провести мітинг на майдані Незалежності біля Будинку рад у місті Хмельницькому.

Нагадаємо, Мінрегіон оприлюднив проекти майбутніх районів Хмельниччини, де Славута має увійти до Шепетівського району.

Останнє редагування 10 червня 2020, 01:27
0
репостів
0
репостів