Розділ Суспільство

Посадовці привітали прийомні сім’ї з Міжнародним днем сім’ї

Автор 15 травня 2020, 17:16

15 травня, з нагоди відзначення в Україні Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, заступник міського голови Наталія Стасюк та начальник служби у справах дітей Катерина Купрацевич від імені міського голови Михайла Полодюка, міської ради та її виконавчого комітету, привітали чотири прийомні сім’ї у, яких на вихованні та утриманні перебуває 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування зі святом.

Наталія Василівна привітала прийомних батьків та подякувала за любов, яку вони дають дітям і за гідне виховання маленьких шепетівчан та побажала, щоб їхні діти зараз і в майбутньому були для них гідною опорою. Також зауважила, що взяти на виховання дитину  вимагає великої відповідальності та сміливості від людини.

За вагомий внесок у розвиток сімейних форм виховання та забезпечення інтересів і прав дітей посадовці відзначили Ольгу та Владислава Вознюків, Людмилу та Валерія Шишових, Тетяну Шевчук та Олену і Сергія Сахненків.

Прийомні батьки зуміли створити для усіх дітей належні умови проживання, дбають про їхнє здоров’я, навчання та майбутню професію.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 16 травня 2020, 00:54
0
репостів
0
репостів