Розділ Суспільство

У Шепетівській районній державній адміністрації офіційно представили нового керівника

Автор 09 квітня 2020, 19:11

Сьогодні в залі засідань Шепетівської районної ради відбулося офіційне представлення голови Шепетівської районної державної адміністрації Юрія Басюка за участю заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Ткачука, голови районної ради Петра Дзяворука, депутатів Хмельницької обласної ради, міського голови, керівників правоохоронних органів, медичних закладів району та представників засобів масової інформації .

Сергій Ткачук офіційно представив нового голову Шепетівської районної державної адміністрації Юрія Басюка, зачитавши розпорядження Президента України від 03.04. 2020 року №236/2020-рп «Про призначення Ю. Басюка головою Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області» та побажав йому натхнення, успіхів на новій посаді та висловив сподівання у продовженні тих кращих традицій у питаннях соціально-економічного та культурного розвитку району.

Також з привітальним словом виступив голова районної ради Петро Дзяворук, який відзначив, що наша держава переживає зараз важкі часи, тому сьогодні як ніколи необхідна єдність всіх гілок влади і суспільства в цілому.

На завершення у своєму виступі новопризначений керівник району наголосив, що усвідомлює велику відповідальність за роботу та пообіцяв докласти максимум зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району спільно з керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району.

Шепетівська РДА

0
репостів
0
репостів