Розділ Суспільство

Шепетівчан запрошують долучитися для забезпечення самоізольованих осіб найнеобхіднішим

Автор 02 квітня 2020, 15:49

Задля запобігання поширення на території Шепетівки коронавірусу COVID-19 представники штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації щодня моніторять коло осіб, що перебувають на самоізоляції для виявлення тих, хто потребує послуг з доставки продуктових наборів та товарів першої необхідності (крім тих кого забезпечують родичі, сусіди та Шепетівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Місцеві органи влади просять громадян, які мають бажання долучитися до доставки продуктів харчування та предметів першої необхідності особам, які перебувають на самоізоляції, а також виявили осіб, які потребують сторонньої допомоги з доставки продуктів звертатися в штаб за телефоном 4-08-71. Також у штабі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації можна отримати перелік товарів у продуктових наборах для забезпечення ними малозабезпечених громадян.

Також Хмельницька дирекція AT «Укрпошта» здійснює доставку, на платній основі (за кошти громадян), продуктових наборів (3‑х видів, перелік додається) із залученням листонош через відділення пошти (оплата здійснюється у відділенні пошти або безпосередньо при отриманні).

tttt

FireShot Capture 023

FireShot Capture 024

Прес-центр Шепетівської міської ради

Останнє редагування 03 квітня 2020, 11:04
0
репостів
0
репостів