Розділ Суспільство

У Шепетівці призначили керівника робіт з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації

Автор 30 березня 2020, 14:47

Сьогодні, 30 березня відбулося позачергове засідання Виконавчого комітету Шепетівської міської ради, яке провів міський голова Михайло Полодюк.

На засіданні виконкому було розглянуто рішення Про переведення міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту міста у режим надзвичайної ситуації.

Відповідно до прийнятого рішення керівником робіт з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня на території міста, пов’язаної з поширенням на території України гострої коронавірсної хвороби призначено секретаря міської ради Миколу Кикотя.

Координувати заходи щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації буде міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Усі спеціалізовані служби захисту будуть підпорядковані керівнику робіт з ліквідації. Відповідно до статті 75 Кодексу цивільного захисту України розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації є обов’язковими для виконання всіма суб’єктами, які беруть участь у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, а також громадянами і суб’єктами господарювання, розташованими у зоні надзвичайної ситуації.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 30 березня 2020, 14:52
0
репостів
0
репостів