Розділ Суспільство

Другий хмельничанин інфікований COVID-19 виявився нардепом

Автор 29 березня 2020, 14:28

Вчора, пізно ввечері, у Хмельницькій облдержадміністрації повідомили, що в області є два лабораторно підтверджених випадки COVID-19 та одна підозра. Сьогодні стало відомо більше деталей про інфікованого.

Його помістили до реанімаційного боксу Хмельницької міської інфекційної лікарні.

“Це місцевий мешканець, йому 40 років, був у Києві. Стан у нього середньої важкості, є пневмонія. Зараз він перебуває у реанімаційному боксі”, - повідомила у коментарі кореспонденту УНІАН головний лікар Оксана Піддубна.

Вона додала, що за останній час цей чоловік не виїжджав за межі України.

За інформацією кількох джерел, другим хворим у Хмельницькому, в якого лабораторно підтверджено діагноз COVID-19, є народний депутат від Хмельниччини, який належить до фракції “Слуга народу”. Однак прізвище ми не маємо права називати згідно із Законом «Про захист персональних даних». Хіба що сам депутат про це повідомить публічно.

Оновлено. Заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук підтвердила, що позитивний результат тесту отримав член фракції «Слуга Народу» Володимир Ватрас.

На засіданні фракції «Слуга Народу» у п’ятницю його не було. З часу проведення позачергового засідання 17 березня перебував в самоізоляції вдома.

Останнє редагування 29 березня 2020, 19:26
0
репостів
0
репостів