Розділ Суспільство

На придбання засобів індивідуального захисту виділили ще 300 тисяч гривень

Автор 23 березня 2020, 17:55

Сьогодні, 23 березня, відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Михайло Полодюк. На порядок денний було винесено 14 питань.

На початку засідання члени виконавчого комітету, розглянувши звернення КНП «Шепетівська центральна районна лікарня» Шепетівської районної ради Хмельницької області, КНП «Вузлова лікарня станції Шепетівка» Шепетівської районної ради Хмельницької області, Шепетівської станції екстреної медичної допомоги, Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, КП «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство Шепетівської міської ради, Шепетівського підприємства теплових мереж, Шепетівського районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області, Шепетівського відділу поліції ГУНП у Хмельницькій області та виділили із резервного фонду бюджету міста триста тисяч гривень на проведення заходів пов’язаних  із запобіганням виникнення надзвичайної ситуації на території міста.

Виділені кошти будуть спрямовані на придбання засобів індивідуального захисту (масок, захисних комбінезонів, окулярів, одноразових медичних рукавиць), дезінфікуючих засобів, тестів для діагностики тощо.

Також члени виконкому прийняли рішення про передачу Шепетівському відділу поліції Національної поліції України ГУНП в Хмельницькій області 300 літрів бензину, марки А-92 для здійснення запобіжних заходів у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій на території міста.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Шепетівської міської ради від 24 вересня 2015 року № 204 «Про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій» доповів завідувач сектора з питань НС та ЦЗН Леонід  Дмитрук.

Відповідно рішення до складу комісії додатково включили: заступника міського голови; командира військової частини А-3730, начальника Шепетівського гарнізону; начальника Шепетівського міськміжрайонного відділу лабораторних досліджень  ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України»;  директора КНП «Шепетівський міський Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Далі про роботу сектора з питань ДАБК Шепетівської міської ради розповів начальник сектору Михайло Малик.

Про надання дозволу для зарахування в Шепетівський центр з комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю та Про повідомну реєстрацію колективного договору, змін та доповнень до чинного колективного договору доповів начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Білас .

Проект рішення Про перелік та характер розпоряджень міського голови представив керуючий справами виконавчого комітету Василь Рачук.

Наприкінці члени виконкому розглянули питання видалення зелених насаджень, житлові питання, питання благоустрою міста,  розміщення тимчасових споруд  для провадження підприємницької діяльності, встановлення тимчасових гаражів в м. Шепетівка.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів