Розділ Суспільство

У шепетівських установах бракує бухгалтерів

Автор 12 березня 2020, 13:13

Минулого тижня, 6 березня, в Шепетівській міськрайонній філії Хмельницького обласного центру зайнятості було проведено ярмарок вакансій на замовлення Шепетівської спеціалізованої школи-інтернату та Колійної машинної станції №193. В ярмарку взяли участь 16 безробітних.

Ярмарок вакансій організовано та проведено з метою надання громадянам інформації про наявність вільних робочих місць в місті Шепетівка, дати можливість вирішити проблему працевлаштування, викликати зацікавленість роботодавців можливістю підбору необхідних їм спеціалістів, сприяти прямому контакту тих, хто пропонує роботу, і тих, хто її шукає.

На ярмарок було представлено вакансії за посадами: головний бухгалтер та бухгалтер. Роботодавці розповіли про умови праці, рівень заробітної плати, комп’ютерні програми, які використовуються в роботі. Ярмарок був проведений у формі діалогу та були розглянуті резюме безробітних осіб, що були присутні на заході.

Всі присутні отримали інформацію про реальний стан ринку праці району та його потреби в професійному розрізі, про послуги, які надає служба зайнятості, професії, які актуальні на ринку праці району та регіону.

Четверо безробітних виявили бажання ознайомитися з умовами праці безпосередньо на робочому місці.

За інформацією Шепетівської
міськрайонної філії Хмельницького ОЦЗ

0
репостів
0
репостів