Розділ Суспільство

Міська рада виділила кошти на ремонт ліфтів та прокладання водогонів

Автор 28 лютого 2020, 15:18

На останій сесії Шепетівської міської ради, 27 лютого,  було внесено зміни до Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Шепетівки на 2018-2022 роки.

Зміни до програми стосувалися порядку фінансування Шепетівською міською радою видатків на капітальний ремонт ліфтів.

Після внесення змін до програми розвитку житлово-комунального господарства депутати у змінах до бюджету на 2020 рік передбачили фінансування на ремонт ліфтів у будинках, які знаходяться на вулиці Залізничній, проспекті Миру.

Ще одним з основних питаннь, які розглядалися на сесії Шепетівської міської ради, яка відбулася 27 лютого, було виділення коштів на будівництво нових водогонів у різних мікрорайонах міста.

Міський голова Михайло Полодюк запевнив, що ситуація з водопостачанням міста перебуває під особливим контролем влади. Протягом чотирьох років робляться усі кроки для покращення ситуації з водопостачання шепетівчан.

Так, до кінця 2017 року закінчено роботи з прокладання водогону до житлового масиву «Сонячний».

З 1 вересня 2017 року Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства розпочало цілодобово подавати холодну воду мешканцям Шепетівки.

У 2018 році в районі сільгосптехніки розпочато прокладання першої черги вуличної водопровідної мережі. Було прокладено водогін по вулиці Максима Залізняка від житлового будинку № 25 до будинку №1 тощо.

Продовжуючи роботу у цьому напрямку на 70 сесії шепетівської міської ради депутати прийняли рішення на виконання програми «Питна вода» передбачити кошти на будівництво трьох водогонів: по вулиці Горького та провулку Гоголя (мікрорайон «Шанхай»);  по провулку Максима Залізняка та на масиві «Сонячний».

Окрім цього, для покращення водопостачання були виділені кошти на профілактичну дезинфекцію, чистку, хлорацію та поточний ремонт комунальних криниць.

Також, для безперебійного та якісного функціонування станцій доочистки води, які знаходяться по вулиці Українській, Старокостянтинівському шосе та проспекту Миру, було виділено на поточний ремонт та обслуговування 200 тисяч гривень.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів