Розділ Суспільство

Засідали депутатські комісії Шепетівської міської ради

Автор 05 лютого 2020, 18:35

4 та 5 лютого депутати міської ради взяли участь у засіданнях постійних депутатських комісій міської ради. Під час засідань комісій депутати розглянули 39 питань порядку денного 69 сесії міської ради VІІ скликання, яка відбудеться 13 лютого 2020 року.

Депутати попередньо розглянули звіти міського голови про роботу Шепетівської міської ради та її виконавчих органів за 2019 рік, Шепетівської дитячої музичної школи за 2019 рік, Шепетівської дитячої художньої школи за 2019 рік, Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи за 2019 рік, комунального некомерційного підприємства «Шепетівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради» за 2019 рік.

У ході засідань також було обговорено питання про затвердження переліку майна Шепетівського комунального підприємства теплових мереж, питання врегулювання земельних відносин тощо.

Також за результатами засідань постійних депутатських комісій надано 2 протокольних доручення посадовим особам місцевого самоврядування відповідно до їх компетенцій для вивчення та надання інформації депутатам на сесії міської ради.

Розгляд та обговорення питань порядку денного 69 сесії міської ради відбулось за участі заступників міського голови, начальників управлінь та відділів виконавчих органів та виконавчого комітету Шепетівської міської ради, представників місцевих ЗМІ та шепетівчан.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів