Розділ Суспільство

Будівництво Корчицької школи на завершальному етапі, а до амбулаторії є зауваження

Автор 31 січня 2020, 13:22

29 січня відбулася робоча поїздка голови районної ради Петра Дзяворука до Корчицької сільської ради, в ході якої відбулася зустріч із секретарем сільської ради Людмилою Грицишиною, депутатами сільської ради, членами виконавчого комітету.

Під час зустрічі обговорені питання поточної діяльності сільської ради, її участі у вирішенні питань соціально-економічного, культурного розвитку, земельних питань, а також перспективи функціонування територіальної громади в умовах проведення реформи децентралізації та об'єднання територіальних громад.

Голова ради ознайомився з ходом будівництва нового приміщення Корчицької школи, яке знаходиться на завершальному етапі. Було відзначено, що внутрішні оздоблювальні роботи на другому поверсі фактично завершені, на першому поверсі вони будуть закінчені у ближчий час. У приміщення подано тепло, що дає можливість більш ефективно вести будівельні роботи. Петро Дзяворук висловив надію, що перший етап будівництва нової школи буде завершено у визначені терміни, а у поточному році з державного бюджету, при співфінансуванні з районного бюджету будуть виділені кошти на продовження будівництва згідно проекту, зокрема, спортивного залу.

Голова ради відвідав також нове приміщення Корчицької амбулаторії із житлом для лікаря, будівництво якого здійснювалось за кошти державного бюджету на розвиток сільської медицини, із залученням коштів районного бюджету як співфінансування. На сьогодні внутрішні та зовнішні будівельні роботи, а також благоустрій території завершено, на черзі встановлення медичного обладнання. Введення в експлуатацію сучасної амбулаторії в селі Корчик заплановано на першу половину лютого місяця.

В ході ознайомлення з роботою діючої амбулаторії сімейної медицини головою ради було висловлено ряд суттєвих зауважень щодо роботи медичного персоналу, на що також звертають увагу місцеві жителі. Запропоновано головному лікарю Шепетівського Центру ПМСД Андрію Нечипоруку вжити конкретних заходів щодо покращення роботи сімейного лікаря і інших медичних працівників, підняття якості надання медичних послуг жителям Корчицької громади.

За інформацією Шепетівської райради

0
репостів
0
репостів