Розділ Суспільство

Виходець із Шепетівки вже не керує Службою автомобільних доріг у Хмельницькій області

Автор 11 січня 2020, 21:51

З 3 січня виконуючим обов’язки начальника Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області призначено Гордєєва Василя Олександровича. Відповідно до наказу Державного агентства автомобільних доріг України №549-К від 28 грудня 2019 року.

До цього начальником Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області був наш земляк Гнидюк Петро Іванович. Чоловік народився і мешкав у Шепетівці. Закінчив Київський автомобільно-дорожній інститут та Львівський регіональний інститут державного управління при Президентові України. З 1984 року трудився в будівельній галузі нашого міста. У період з 2002 до 2006 років навіть працював першим заступником міського голови Шепетівки. Потім пішов у Службу автомобільних доріг у Хмельницькій області. А вже у 2014 році став її начальником. Тут пропрацював до кінця 2019 року.

Як наголошував Голова Укравтодору Олександр Кубраков, оновлення керівників служб автодоріг областей - є першочерговою задачею. Тому уродженець Шепетівки звільнився.

Нинішній очільник Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області Василь Олександрович за фахом дорожник, закінчив Національний транспортний університет. Має досвід роботи в дорожній галузі, протягом останніх двох років очолював Хмельницьке представництво державного підприємства «Науково-технічний центр «Дорожній контроль якості».

Першочергову увагу новий очільник має намір приділити розбудові найбільш інтенсивних транспортних сполучень Хмельниччини.

Наразі, робота зосереджена на зимовому експлуатаційному утриманні автодоріг та безпеці дорожнього руху. Також, опрацьовуються плани з ремонту автомобільних доріг Хмельниччини на 2020 рік.

За інформацією прес-служби САД у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів