Розділ Суспільство

У Шепетівському районі нагородили кращих працівників самоврядних органів

Автор 06 грудня 2019, 16:55

6 грудня, під час засідання 46-ї (позачергової) сесії Шепетівської районної ради, відбулось вітання кращих працівників самоврядних органів із професійним святом.

Участь у заході взяли: голова райдержадміністрації Віталій Бузиль, голова районної ради Петро Дзяворук, депутати Хмельницької обласної ради Микола Дячук та Тетяна Василик, голова профспілки працівників державних установ Катерина Колбасовська, представники селищної та сільських рад, керівники та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради, ветерани місцевого самоврядування, учнівська молодь та громадськість.

Звертаючись до учасників зібрання керівники району відзначили, що самоврядування відіграє винятково важливу роль у сьогоднішніх процесах державотворення. Адже розвиток місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного її мешканця за долю рідної землі – такі найголовніші критерії справжнього народовладдя.

В ході заходу кращим службовцям та ветеранам органів місцевого самоврядування були вручені Почесні грамоти та Подяки Хмельницької обласної та Шепетівської районної державних адміністрацій, Хмельницької обласної та Шепетівської районної рад.

А музичне привітання присутнім у залі подарували Ростислав Лебідь та Андрій Сідлецький.

За інформацією Шепетівської РДА

0
репостів
0
репостів