Розділ Суспільство

У Шепетівці відзначили День місцевого самоврядування

Автор 06 грудня 2019, 16:22

Напередодні Дня місцевого самоврядування в Україні депутати Шепетівської міської ради, члени виконавчого комітету, посадові особи місцевого самоврядування, голови квартальних комітетів відзначили своє професійне свято.

Цьогоріч святкування Дня місцевого самоврядування має особливе значення. У 2019 році наше місто відзначило 400-річчя надання місту Шепетівці Магдебурзького права. А це означає, що Шепетівка ще у далекому 1619 році, отримавши статус самоврядного міста,  мала право на часткову автономію, тобто самостійно вирішувати деякі питання місцевого значення незалежно від управителів та власників міста.

З нагоди свята в сесійній залі Шепетівської міської ради відбулось урочисте зібрання. Про здобутки у 2019 році присутні переглянули відео.

Міський голова Михайло Полодюк, звертаючись до колег зауважив, що службовці місцевого самоврядування працюють для розвитку територіальної громади. Звертаючись до депутатів міської ради, членів виконавчого комітету, посадовців міської ради Михайло Іванович висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Далі за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розбудову та становлення місцевого самоврядування на Хмельниччині, високий професіоналізм, активну діяльність, спрямовану на вирішення актуальних питань соціально-економічного, культурного розвитку Подільського краю та з нагоди Дня місцевого самоврядування міський голова відзначив кращих працівників місцевого самоврядування Почесними грамотами Шепетівської міської ради.

Насамкінець Михайло Полодюк зазначив, що тільки виваженість, уміння слухати і чути дасть нам можливість досягнути гарного результату. Побажав присутнім нових здобутків у відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя!

Голова профспілки працівників державних установ Катерина Колбасовська вручила Почесні грамоти обласної та районної  організацій профспілки працівників державних установ.

Свято продовжили музичні виступи виконавців міського будинку культури та муніципального естрадно-духового оркестру.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів